Το κατάστημα

Varien

Το κατάστημα Frederik Bikes, ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά καταστήματα ποδηλάτων στο κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησε την πορεία του στην οδό Στουρνάρη 51, μέσα στη Στοά Α, απ’ όπου έχουν περάσει τρείς γενιές ποδηλατών όλων των ηλικιών και επιπέδων.
Τον Απρίλιο του 2017 μετακομίσαμε στο νέο μας κατάστημα στην Πανόρμου 83-85 .

Το κατάστημα “Frederik Custom Bikes” έχει πολυετή παρουσία στο χώρο του ποδηλάτου με εξειδίκευση στο τομέα του custom bike. Ένα όνομα γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό σε αθλητές και φίλους της ποδηλασίας. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με την άψογη τεχνική υποστήριξη, καθιστούν το “Frederik Custom Bikes” σαν το σημείο αναφοράς στο χώρο του ποδηλάτου. Το πάθος, το μεράκι και η μεγάλη εμπειρία είναι παράγοντες που χαρακτηρίζουν τους συνεργάτες μας.

Στο Frederik Custom Bikes μπορείτε να επιλέξετε ποδήλατα ΜΤΒ, ROAD BIKES, CITY BIKES, ανάλογα με τις επιθυμίες σας, από κορυφαίες εταιρίες όπως είναι: SPECIALIZED, CUBE, IDEAL, MONGOOSE, VAN NICHOLAS, EDDY MERCKX.
Μπορούμε να σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο ποδήλατο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας για ευχάριστη και ασφαλή ποδηλασία.